Konfirmationforberedelse 2020-21

Der er lukket for den digitale tilmeldingsmulighed. Mangler I at få tilmeldt jeres barn til indeværende års forberedelse, bedes I kontakte kirkekontoret.

Når tilmeldingen er sket korrekt, kan I tilgå siden "Konfirmandkommunikation", hvor I skal  registrere jeres barn skole og klasse:

Her kan I tilgå konfirmandkommunikationen, som fungerer som et intranet, og som er den platform, vi bl.a. vil bruge til at kommunikerer med jer og jeres barn omkring konfirmationsforberedelse og konfirmationen. Intranettet er med til at lette kommunikationen mellem kirke og hjem på en sikker måde, og her kan I se og ændre i de kontaktoplysninger vi har til jer.

BEMÆRK: I skal benytte Google Chrome eller Microsoft Edge for at logge på systemet.

Første gang I går ind i konfirmandkommunikation skal I godkende betingelser for systemet, for at komme videre. Herefter kommer I ind på forældresiden, hvor der er 4 faner:

Forside:  Her finder I relevante papirer fx introbrev og undervisningsplaner mv. som uploades efterhånden.

Kontaktoplysninger: Her ses jeres kontaktoplysninger. OBS. I bedes tilføje jeres barns email og mobilnr. hvis hun/han har det.

Til besvarelse:  Her besvares de spørgsmål vi har til jer. Allerede nu ligger der spørgsmål om hvilken skole+ klasse jeres barn går I, samt om fototilladelse.

Information: Her finder I bl.a. svar på de spørgsmål vi har stillet.

Hvornår finder konfirmationerne sted?