Konfirmationsforberedelse 2020 - 2021

Tryk på billedet herunder for at tilmelde jeres barn til konfirmationsforberedelse.

OBS! Vær opmærksom på:

1. At der under ”Forberedelsessogn” og ”Konfirmationssogn” står Risskov begge steder, da det er her jeres barn skal gå til konfirmationsforberedelse og konfirmeres.
  2. At I under “Yderligere kommentarer” noterer, hvilken klasse jeres barn går i
  3. Hvis jeres barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en scan/kopi af dåbsattesten.

4. Sidste frist for tilmelding er 1. september

Tilmeldingen sker med NemId, og ved fælles forældremyndighed, skal begge forældre signere.

Når I har sendt os tilmeldingen, modtager I en automatisk genereret  kvittering.

I løbet af september, inden de nye hold skal begynde deres konfirmationsforberedelse, vil I fra kirken modtage en invitation til ”Konfirmandkommunikation”, som er stedet vi kommunikerer med jer undervejs i forberedelsesåret. Konfirmandkommunikation fungerer som et intranet, og det er med til at lette kommunikationen mellem hjem og kirke på en sikker måde.

Hvornår finder konfirmationerne sted?