Konfirmationsforberedelse 2020 - 2021

Her kan I tilmelde jeres barn til konfirmationsforberedelse. 
Når det er på plads, bedes I indsætte jeres barns skole og klasse  i  Konfirmandkommunikation

OBS! Vær opmærksom på:

  1. At der under ”Forberedelsessogn” og ”Konfirmationssogn” står Risskov begge steder, da det er her jeres barn skal gå til konfirmationsforberedelse og konfirmeres.
  2. Hvis jeres barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal vi bruge en scan/kopi af dåbsattesten. 

Tilmeldingen sker med NemId, og ved fælles forældremyndighed, skal begge forældre signere.

Når I har sendt os tilmeldingen, modtager I en automatisk genereret  kvittering.   
FAQ: 
Part 2  modtager ikke mail med link til signaturdelen. Løsning: Part 2 starter forfra på tilmeldelsesprocedure, og bliver så ledt frem til part 1´s anmodning. 

Når tilmeldingen er sket korrekt, kan I tilgå siden "Konfirmandkommunikation", hvor I skal  registrere jeres barn skole og klasse: 

Her kan I tilgå konfirmandkommunikationen, som fungerer som et intranet, og som er den platform, vi bl.a. vil bruge til at kommunikerer med jer og jeres barn omkring konfirmationsforberedelse og konfirmationen. Intranettet er med til at lette kommunikationen mellem kirke og hjem på en sikker måde, og her kan I se og ændre i de kontaktoplysninger vi har til jer.

BEMÆRK: I skal benytte Google Chrome eller Microsoft Edge for at logge på systemet.

Første gang I går ind i konfirmandkommunikation skal I godkende betingelser for systemet, for at komme videre. Herefter kommer I ind på forældresiden, hvor der er 4 faner: 

Forside:  Her finder I relevante papirer fx introbrev og undervisningsplaner mv. som uploades efterhånden. 

Kontaktoplysninger: Her ses jeres kontaktoplysninger. OBS. I bedes tilføje jeres barns email og mobilnr. hvis hun/han har det.

Til besvarelse:  Her besvares de spørgsmål vi har til jer. Allerede nu ligger der spørgsmål om hvilken skole+ klasse jeres barn går I, samt om fototilladelse.

Information: Her finder I bl.a. svar på de spørgsmål vi har stillet.

Hvornår finder konfirmationerne sted?