Konfirmationsforberedelse 2019 - 2020

I Risskov Sogn foregår konfirmationstilmeldingen på følgende måde:

1) via brug af NemID
og
2) via brug af blanket.

Dette er nødvendigt for, at vi har alle de oplysninger der er brug for, samt for at sikre de personfølsomme oplysninger.

1) NemID: Klik her for at tilmelde dit/jeres barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med dit NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Venligst notér i kommentarfeltet, hvilken skole og klasse dit/jeres barn går i. Hvis dit/jeres barn er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal der bruges en scan/kopi af dåbsattesten.

2) Blanket: Klik her for at finde blanketten. Blanketten bedes du/I udfylde og underskrive og sende til kirkekontoret via følgende link, hvor der benyttes  NemID:  https://sikkerformular.kirkenettet.dk/contact/form?sid=8124

Blanketten kan også afleveres på kirkekontoret eller i kontorets postkasse.

Tilmelding inden 29. august 2019