Dåb og navngivning

Det er muligt at blive døbt i Risskov Kirke, hvis én af forældrene bor i sognet eller hvis der er anden tilknytning til Risskov Kirke.

På denne hjemmeside kan du tjekke om du bor i Risskov Sogn. Ekstern link:   Sogn.dk

Aftale om dåb træffes med kirkekontoret. Gerne pr. mail med kontaktoplysninger, barnets navn og fødselsdag.

Ud over søn- og helligdage er der mulighed for dåb visse lørdage - se under dåbsgudstjenester.

Læs mere om dåben og dens betydning på www.folkekirken.dk

Navngivning

Navngivning skal finde sted senest 6 måneder efter barnets fødsel. Navngivning kan ske ved anmeldelse, eller ved dåben.

Navngivning ved anmeldelse foretages på www.borger.dk

Navneændring

Navneændringer er forbundet med et gebyr og skal anmeldes digitalt. Gebyret kan betales og anmeldelsen foretages på www.borger.dk

Kirkekontoret kan være behjælpelig med nærmere oplysning og vejledning.

Information om navnelov/navneændring/gebyrregler mv. findes på Familieretshuset hjemmeside:
eksternt link