Gudstjenester på Hørgården og på Jasminvej

Plejehjemmet Hørgården og Plejehjemmet Jasminvej betjenes af præsterne fra Risskov Kirke

Plejehjemmet Hørgården, Hørgårdsvej 15-19 har 35 plejeboliger. Den sidste tirsdag i måneden bliver der afholdt en kort gudstjeneste på plejehjemmet. Gudstjenesten begynder kl. 14.00 og foregår i dagligstuen på afdeling 15. Efter gudstjenesten er der kaffebord med fællessang.

Ved gudstjenester er der frivillige medarbejdere, som er behjælpelige med at ledsage de beboere, der har brug for det til gudstjeneste. De frivillige hjælper til under gudstjenesten og ved den efterfølgende kaffe. Vi er taknemmelige for deres hjælp.

Plejehjemmet Jasminvej 27 har 24 plejeboliger. Der afholdes andagt kl. 11 om tirsdagen 4 gange om året.

Hvis beboere på de to plejehjem har et ønske om at få besøg af en af præsterne, er man altid velkommen til at henvende sig til præsterne eller til den afdeling, hvor man bor.

Plejehjemmet Fortegården ligger i Ellevang sogn og betjenes af præsterne ved Ellevang Kirke.

Kontakt til præster