Udflugter

Der er 1-2 årlige udflugter ved Risskov Kirke.

Forårsudflugt d. 23. maj 2019, 8.30 til ca. 17.30

Sogneudflugten går i år til det nye Arne Haugen Sørensen Museum i Vestjysk kunstpavillon i Videbæk.
Byggeriet er tegnet af arkitekt Henning Larsen, der stammer fra egnen. Udstillingen indeholder store og
spændende værker med inspiration fra såvel mytologien som biblen. Mange af malerierne har forbindelse
til de næsten 30 kirkeudsmykninger, som Arne Haugen Sørensen har del i.

Efter museumsoplevelsen er der frokost på Westergaards Hotel i Videbæk. Om eftermiddagen besøger vi
Fonnesbæk kirke i Ikast, som foruden sin interessante arkitektur og øvrige udsmykning netop rummer 3 af Arne
Haugen Sørensens malerier.

LUKKET FOR TILMELDING

Betaling skal ske ved tilmelding

Pris 175 kr. incl. entré, frokost, kaffe,
excl. drikkevarer.

Turleder Lene Hübertz Olesen

Sensommertur - 20.-23. september

Septemberturen går for tredje år i træk til Løgumkloster Refugium, hvor vi skal nyde stedets ro og rytme samt lytte til musik og foredrag ved refugiets ansatte.

Derudover skal vi på to udflugter: lørdag til Møgeltønder, Schackenborg og marsken –  og søndag til bunkermuseet Tirpitz ved Blåvand, hvor en helt igennem unik museumsbygning, tegnet af BIG Bjarke Ingels Group, gemmer sig mellem klitterne. Tirpitz rummer ud over udstillingerne om Vestkystens historie og Anden Verdenskrig også en stor og smuk samling af rav.

Inden vi når frem til Tirpitz søndag, deltager vi i gudstjenesten i Hjerting kirke – og hører efterfølgende om Robert Jacobsens udsmykning, som er blevet til i et tæt samarbejde med kirkens arkitekt Alan Havsteen-Mikkelsen. På vej tilbage til refugiet drikker vi kaffe på Bilum Kro.

Turen koster pr. person (inkl. bustransport, ophold med fuld forplejning og program): 2.895 kr. i delt dobbeltværelse – og 3.195 kr. i enkeltværelse.

Risskov menighedsråd støtter turen med et tilskud til transporten.

Fælles bus fra Risskov kirke den 20. sept. kl. 13 – og retur fra refugiet den 23. sept. kl. 10.

Tilmelding: Løgumkloster Refugium, på tlf. 74743301– eller ’mail@loegumkloster-refugium.dk’.

Nærmere oplysninger: Løgumkloster Refugium eller undertegnede. Vel mødt!

Turleder: Susanne Rysgaard

Tidl. efterskolelærer og sognepræst

Mobil: 30344160 – Mail: ’rysgaardsusanne@gmail.com

Se udførligt program herunder: