Orgelkoncerter 30. maj og kommende lørdage - livestreamet

Vi har stadig begrænsninger mht. at lukke folk ind, men det er heldigvis ikke et problem online. Derfor: Sæt jer til rette og lyt til noget fremragende musik på kirkens helt ny-rensede orgel. Samtidig mulighed for at se hvordan der spilles på orglet med fødderne.

Live-orgelkoncerter med organist Jonas Hellesøe find dem på vores Facebook side:

facebook.com/risskovkirke

Orgelkoncert lørdag 20/6 kl. 12:00

Program:

Til denne livekoncert er temaet "Af dybsens nød", og organist Jonas Hellesøe spiller orgelværker over denne salme - bla. F. Mendelssohns 3. orgelsonate i A-dur.

Orgelkoncert lørdag 27/6 kl. 12:00

Program:

Denne koncert markerer den sidste i rækken af livekoncerter fra Risskov Kirke. Jonas Hellesøe spiller favorit-orgelmusik, som de fleste burde kende - bla. Widors Toccata fra hans 5. orgelsymfoni, samt J.S. Bachs kendte d-mol toccata.

Koncerter

Ingen begivenheder fundet.