Salmeleg for dig og mig 0-6 mdr.

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser er godt for en lille baby. Kirkerummet giver i kraft af sin særlige akustik en god ramme for at synge, danse og lytte. Babysalmesang er et tilbud om en nær og nærværende stund med din baby i kirkens rum i hyggeligt samvær med andre.

Vi vil sidde i en stor rundkreds på hver sin lille 'ø' med den rigtige synge- og danseafstand imellem os hele timen igennem. Herfra vil vi være sammen om at skabe en god stemning med sang, remser, lytning og leg med få rekvisitter

Det er bedst at din baby ikke er ældre end 5-6 mdr ved start, da man pga corona skal kunne holde retningslinjerne for afstand.

Det bestræbes, at der hvert år begynder nye hold i uge 2 og uge 34. Følg med på kirkens hjemmeside. Man kan melde sig undervejs, hvis der er plads, men det anbefales at være med fra start, hvis muligt. Forløbene har normalt 12 mødegange.

Det eneste, du skal medbringe til babysalmesang er din baby og en dyne/tæppe, I kan sidde/ligge på.

Musikforløbet ledes af Lotte Føns

Jeg er uddannet almen musiklærer fra konservatoriet og har undervist i babysalmesang i en længere årrække. Jeg har bl.a. arbejdet med kor, solosang, workshops, småbørnsundervisning 0-10 år mm. PT arbejder jeg primært som kirkesanger, sanghealer og som babysalmesang- og violinlærer.

Nye hold starter mandag 11. januar 2021

Der er begrænset deltagerantal så princippet først til mølle gælder.

Der åbnes for tilmelding tirsdag d. 4/1  kl. 10:00 på denne side

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Lotte Føns