Salmedans og rytmehans hold I: 1-3 år

I kirkerummet skal vi lege, synge, danse og bevæge os med musikken som omdrejningspunkt. Barnet vil sammen med en kendt voksen gå på opdagelse i kirkerummet, i børnesange og kernesalmer, i rim og remser og diverse lege.

Med udgangspunkt i det lille barns enkle univers vil vi lege og synge sange og salmer, som man kan knytte en leg eller et billede til. Vi vil bruge flittigt af sange og lege, rim og remser fra den danske børnesangskat. Leg og godt samvær er i centrum. Her er muligheden for en tæt stund sammen med sit barn, og legen kan fortsætte, når man kommer hjem.

På dette hold kan man begynde, når man er i vuggestuealderen.

OBS: Har man flere børn i alderen 1-5 år, kan man vælge at gå på enten Salmedans & Rytmehans I 1-3 år (denne side) eller hold II 3-5 år. Undervisningen tilrettelægges primært efter de alderstrin, holdet er stilet imod, men I er velkomne til, at man er flere af sted med forskellige alder.

Der er to årlige forløb med Salmedans & Rytmehans i Risskov Kirke; et efterår og et forår. 

Forløbet ledes af Marie Juncher:

Jeg er 29 år gammel og uddannet bachelor i musik fra Det Jyske Musikkonservatorium, hvor jeg har specialiseret mig i rytmisk sang og SDS. SDS står for 'sang, spil og bevægelse', så mine kæpheste, næsten uanset hvem jeg har med at gøre, er i de tre søjler

Efterår 2019 - lukket for tilmelding

  • Tilmelding: Lukket
  • Skriv til musikpædagog Marie Juncher for evt. at komme på venteliste

  • Forløb: mandage 15:15-16:00
  • Første gang er mandag d. 19. august
  • Vi har 12 mødegange - Til og med d. 11. nov. (Efterårsferie uge 42)   
  • Der er optagelse af de første 10, der melder sig til