Kirkestafet 2013 - en stor succes

Kirkestafetten blev afholdt i September 2013.

Kunne du tænke dig en kirkestafet næste år igen? Så har vi måske snart en god nyhed.

Kirkerne i det gamle Vejlby sogn afholdt i september 2013 en fælles kirkestafet. Det var en stor succes, med fyldte kirker:

Risskov Kirke

I Risskov kirke var der historisk foredrag om forvandlingen fra villa til kirke i 1943, og efterfølgende rundvisning i kirkens mange kroge.

Vejlby Kirke: www.vejlbykirke.dk

I vejlby kirke blev den gamle kirkes historie fortalt helt tilbage fra 1200-tallet.

Ellevang kirke: www.ellevangkirke.dk

Ellevang kirke fortalte om kirkens tilblivelse og specielle arkitektur, der låner fra den klassiske kirkerumsopbygning med et moderne præg.

Skelager Kirke: www.skelagerkirke.dk

Skelager kirke (det gamle Vejlby sogns nyeste kirke) fortalt om kirkens tilblivelse, med fokus på kunsten, formsproget og orglet i kirken.

(Fotos: Mikkel Michelsen)

Begivenheden blev også skrevet i en artikel i Kristelig dagblad:

Kristelig dagblad artikel