Særlige gudstjenester

Muligheder for lørdagsdåb:

Vejlby, Risskov, Ellevang og Skelager kirker arbejder fra 2018
sammen om muligheden for dåb en lørdag hver måned i en
af de fire kirker.

Generelt gælder at man skal bo i et af sognene eller
have anden tilknytning.

Der er planlagt dåbsgudstjenester følgende datoer:

d. 10. november: Ellevang
d. 1. december: Risskov

d. 12. januar : Skelager
d. 9. februar : Vejlby
d. 2. marts: Risskov
d. 13. april: Ellevang
d. 27. april: Risskov
d. 15. juni Risskov
d. 31. august Risskov

Hvis I ønsker jeres barn døbt ved en af disse gudstjenester
skal I kontakt kirkekontoret ved den kirke, hvor dåben
skal foretages:

Risskov Kirke: 86 17 99 33 / risskov.sogn@km.dk

Vejlby Kirke: 86 21 44 01 / vejlby.sognaarhus@KM.DK

Ellevang Kirke: 86 21 28 09 / ellevang.sogn@km.dk

Skelager Kirke: 86 78 51 32 / skelager.sogn@km.dk

Risskov kirke afholder en række særlige gudstjenester udover den traditionelle højmesse. Datoerne for disse gudstjenester kan ses her på siden.

Dåbs- og familiegudstjenesterne ligger på udvalgte lørdage kl. 11.00, og er en mulighed for dåb i en gudstjeneste der er lidt mindre formel. Vi samarbejder med nabokikrkerne om at tilbyde dåb om lørdagen en gang om måneden. Dato/sted i kolonnen til venstre.

Himmellyd & Ganefryd holder skiftedag i efteråret 2018. De vil fremover finde sted om torsdagen. Find de enkelte dage i kalenderen.

Konceptet er uforandret: Vi holder en kort børnevenlig gudstjeneste, hvorefter vi går over i sogngården og spiser sammen. Det koster ikke noget og det kræver ikke tilmelding.

KALENDER :

Torsdag 21. marts 2019 kl. 17.00: Himmellyd og Ganefryd v. Susanne Kramer Madsen
Torsdag d. 21. marts handler Himmellyd & Ganefryd om KØLESKAB. Vi skal alle spise. Høje og lave, tykke og tynde, store og små. Alle gør det. Spiser. Men kan vi leve af mad alene? Og vil vi sidde til bords med hvem
som helst? Pippi Langstrømpe boede helt alene uden mor og far – ingen til at
lave mad til sig. Men hun spiste ikke alene, for Pippi er god til at vende op og
ned på tanker og måder at gøre ting på. Børne- og ungekoret deltager.