Forfatter- og musikgudstjenester

Hanne Marie Houkjær
Tlf. 86 17 10 1886 17 10 18
E-mail: hmho@km.dk

Fra musikgudstjenesten med "Vektral".

Ønsker du at modtage Risskov Kirkes nyhedsbrev med nyt om forfatter- og musikgudstjenester samt andre arrangementer - direkte på din email? Så tilmeld dig her.

Risskov Kirke har indført et spændende koncept med musik- og forfattergudstjenester. Den traditionelle højmesse kombineres med et nyt udtryk i form af en forfatter, der deltager i prædiken, eller en indbudt musikant, der byder ind med nye typer musik til gudstjenesten.

Trioen Hvis Jeg Sover gæster Risskov kirke d. 2. april. Trioen består af Jonas Bille, Mathias Jæger, og Frej Lesner.
Desuden medvirker Jens Chr. Chappe Jensen

Du kan læse nærmere om musikgudstjenesten i kirkebladet her

Tidligere forfatter- og musikgudstjenester har været velbesøgte. Her er et uddrag fra tidligere afholdte arrangementer

Who Killed Bambi Musikgudstjeneste med strygergruppen "Who killed Bambi" fra Det Jyske Musikkonservatorium, der ved denne lejlighed besøgte Risskov Kirke for anden gang. Jan 2015
Palle Mikkelborg mfl. Musikgudstjeneste med Palle Mikkelborg, harpenisten Helen Davies, og organist David Schmidt. Okt 2014

Lisbeth Smedegaard Andersen

Forfattergudstjeneste med tidligere præst i Risskov Kirke, Lisbeth Smedegaard. Mar 2014

Mikael Kærsgaard

Mikael Kærsgaard, som også er frontfigur i gruppen "Kites and Komets", står for den musikalske ledsagelse ved denne gudstjeneste. Præst er Hanne Marie Houkjær.

Feb 2014

Pablo Llambias

"Hvordan gør man sig fortjent til Guds vrede?". Pablo Llambias, som bl.a. er lektor for forfatterskolen, er gæsteprædikant ved den gudstjeneste.

Feb 2014

Our Broken Garden

Den østjyske gruppe Our Broken Garden med Anna Brønsteds luftige vokal i front er kendt for deres drømmende, melankolske lydunivers.

Jan 2014
Jens Smærup

Hvordan modtager Jesus børnene? Læs Jens Smærup Sørensen´s prædiken fra forfattergudstjenesten 12 jan. 2014 her.

Jan 2014
Jens Blenstrup Forfattergudstjeneste med en forfatter, der er vokset op i Risskov. Læs også artikel i kirkebladet. Sep 2013
Per Vers Musikgudstjeneste med en af landets bedste freestyle-rappere. Med saxofonist Jens Kristisan Chappe Jensen. Sep 2013
Bilal Irshed trio (arabiske toner) Musikgudstjeneste Februar 2012
Vektral (elektronika og visuals) Musikgudstjeneste Januar 2013

Indtryk fra tidligere forfatter- og musikgudstjenester

Musikgudstjeneste med vektral: Elektronisk musik og visuals.

Vektral

Musikgudstjeneste med Per Vers: