Udflugter

Turleder:

Susanne Rysgaard

Der er 1-2 årlige udflugter ved Risskov Kirke.

Septembertur til Sønderjylland

I dagene den 22. – 24. september arrangeres en weekendtur til Sønderjylland med ophold på Løgumkloster Refugium:

Der vil være fælles bustransport med afgang fra Risskov Kirke om fredagen ved middagstid og ankomst til refugiet midt på eftermiddagen. Efter indkvartering og kaffe i Pejsestuen får vi en rundvisning i den nyligt renoverede klosterkirke. Om aftenen skal vi møde sanger og komponist Aksel Krogslund Olesen, som bl.a. har sat sange og salmer af Lisbeth Smedegaard Andersen i musik – og som også vil synge for os og med os.

Lørdag formiddag byder bl.a. på et billedforedrag ved refugiemedarbejder og teolog Kirsten Bjerrum Petersen. Foredraget hedder Op al den ting – og handler om Brorsons liv, egn og salmedigtning.  Senere på dagen skal vi på en guidet udflugt til Vadehavscenteret, en nyopført bygning i Vester Vedsted med en helt unik arkitektur. Vi ser udstillingen om verdensarven Vadehavet. – Dagen rundes af i fortællingens magiske univers ved bibliotekar og fortæller Margit Lindesø. Det vil foregå i Pejsestuen, hvor vi også drikker aftenkaffe.

Efter gudstjeneste i Løgumkloster Kirke og frokost på refugiet forlader vi Løgumkloster søndag over middag og kan regne med at være i Risskov midt på eftermiddagen.

Pris for turen – ophold med fuld forplejning og program, inkl. entre på Vadehavscenteret:

1995 kr. pr. person i dobbeltværelse – og 2.295 kr. for enkeltværelse.

Risskov Menighedsråd støtter turen med et tilskud til transport.

Nærmere oplysninger fås hos Susanne Rysgaard, turleder. Mobil: 30344160.

Fredag 22. september 2017 kl. 12.00 - Søndag 24. september 2017: Weekendtur, Løgumkloster Refugium

Tidligere udflugter i det forgangne år har både været udenbys og rundvisninger på kirkens område.

Nordøstdjurs Natur, kultur og kirkekunst på Djurs v. Hans Sylvain Thomsen Maj.2016
Historisk
rundvisning

Billedforedrag v. Cand. Mag. Mikkel Michelsen omkring Risskov Kirkes historie fra villa til kirke. Rundvisning i kirkens "hemmelige" rum i små grupper.

Juni.2013

Udflugt til den smukke Hobro kirke 2013:
Udflugt til den smukke Hobro kirke