Sorggrupper

Eva Taps
Mail: evataps@gmail.com

I januar starter vi en sorggruppe for børn i alderen 7-12 år, der har
mistet mor, far eller søskende.

Sorggruppen er:

• Et åbent og gratis tilbud under

Folkekirkesamvirket, der er en diakonal organisation i Århus Stift.
            Læs mere på www.folkekirkesamvirket.dk.

• For alle børn, der har mistet, uanset kultur og religion
  • Oprettet og ledet af frivillige, der har uddannet sig til sorggruppeledere, og som har erfaring med sorgarbejde.
  • Udsprunget af ønsket om  at der skal være sorggrupper til alle, der har brug for det.

Sorggruppen ledes af:

Eva Taps

Uddannet sorggruppeleder, har tidligere været med til at etablere og lede sorggruppe for børn under Folkekirkesamvirket i 6 år.
Sygeplejerske, cand. cur.

Har 20 års erfaring i arbejdet med kræftpatienter og deres familier.

Tlf.: 28457940/evataps@gmail.com

Rie Vestergaard

Cand.mag., uddannet ungdoms- og voksenvejleder. Konsulent i kommunikation og trivsel.

Tlf.: 21635383/rievester@gmail.com

Vi lægger vægt på, at skabe en tryg ramme for en fælles samtale præget af åbenhed, respekt og omsorg.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om sorggruppen, selv vil deltage eller kender én, der gerne vil deltage.