Salmedans og rytmehans hold II: 3-5 år

Denne side omhandler salmedans for børn 3-5 år.

OBS: Der findes også et hold for Salmedans 1-3 år og også babysalmesang 0-1 år.

Tilmelding til Salmedans 3-5 år er lukket

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Sofie Christiansen

christiansen.sofie@gmail.com  eller på tlf. 28583832

Salmedans & Rytmehans 3-5 år 

 

I kirkerummet skal vi udforske vores stemmer, bruge den sammen med vores kroppe og mærke de sanser som vækkes i musikkens univers.

 

Sange, lege, rim og remser fra den danske børnesangskat vil sammen med kernesalmer og årstidssalmer på dette hold danne grundlag for undervisningen. Musik, fantasi, leg og godt samvær er i centrum, og her er muligheden for en tæt stund sammen med sit barn – legen kan fortsætte, når man kommer hjem.

Begrebsverdenen har udvidet sig lidt mere, og vi kan lade fantasien tage os omkring og også tale lidt mere om forskellige ting, vi leger, gør eller synger om, og en spændende fortælling kan kobles på en salme eller aktivitet. Puls, rytme og melodi – nogle af musikkens grundelementer – vil blive berørt.

OBS: Har man flere børn i alderen 1-5 år, kan man vælge at gå alle på enten Salmedans & Rytmehans hold I: 1-3 år eller hold II: 3-5 år (denne side). Undervisningen tilrettelægges primært efter de alderstrin, holdet er stilet imod, men der står intet til hinder for, at man er flere af sted med forskellige alder.

Der er to årlige forløb med Salmedans & Rytmehans i Risskov Kirke; et efterår og et forår. 

Forløbet ledes af Sofie Christiansen, som er bachelor i sang, musik og bevægelse fra Det Jyske Musikkonservatorium i Århus. Sofie er desuden sanger i Musikflyveren, som laver aktive koncerter for børn og deres voksne.

Forår 2018 - tilmelding

  • Forløb: mandage kl. 16:15-17:00
  • Vi mødes første gang mandag d. 8. januar 
  • Vi mødes i 12 uger - sidste gang d. 7. maj       
  • Tilmelding: Lukket
  • Pris 200 kr.
  • Beløbet bedes indbetalt på konto: 2251-4384 514 192. I modtagerfeltet bedes anført: ”B2 -” samt den tilmeldte voksnes fornavn samt tilmeldte babys fødselsdato
  • Der er optagelse til de 12 første, der melder sig til