Salmedans og rytmehans hold II: 3-5 år

Denne side omhandler salmedans for børn 3-5 år.

OBS: Der findes også et hold for Salmedans 1-3 år og også babysalmesang 0-1 år.

Tilmelding til Salmedans 3-5 år kan gøres herfra

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Lotte Føns på tel. 2082 0514 eller via mail lotte@fons.dk.

Leg og fantasi – sang, dans og bevægelse. Vi er i kirkerummet, og vi er sammen med en kendt voksen.

Sange, lege, rim og remser fra den danske børnesangskat vil sammen med kernesalmer og årstidssalmer på dette hold danne grundlag for undervisningen. Musik, fantasi, leg og godt samvær er i centrum, og her er muligheden for en tæt stund sammen med sit barn – legen kan fortsætte, når man kommer hjem.

Begrebsverdenen har udvidet sig lidt mere, og vi kan lade fantasien tage os omkring og også tale lidt mere om forskellige ting, vi leger, gør eller synger om, og en spændende fortælling kan kobles på en salme eller aktivitet. Puls, rytme og melodi – nogle af musikkens grundelementer – vil blive berørt.

OBS: Har man flere børn i alderen 1-5 år, kan man vælge at gå alle på enten Salmedans & Rytmehans hold I: 1-3 år eller hold II: 3-5 år (denne side). Undervisningen tilrettelægges primært efter de alderstrin, holdet er stilet imod, men der står intet til hinder for, at man er flere af sted med forskellige alder.

Der er to årlige forløb med Salmedans & Rytmehans i Risskov Kirke; et efterår og et forår.

Forløbet ledes af musikpædagog Lotte Føns.

Efterår 2017 - tilmelding

• Forløb: mandage kl. 16:15-17:00
  • Vi mødes første gang mandag d. 21 august
  • Vi mødes i 12 uger