Salmedans og rytmehans hold I: 1-3 år

Denne side omhandler salmedans for børn 1-3 år. Der findes også et hold for 3-5 år.

Klik her hvis du leder efter babysalmesang 0-1 år.

Tilmelding til Salmedans 1-3 år kan gøres herfra

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Lotte Føns på tel. 2082 0514 eller via mail lotte@fons.dk.

I kirkerummet skal vi lege, synge, danse og bevæge os med musikken som omdrejningspunktet. Barnet vil sammen med en kendt voksen gå på opdagelse i kirkerummet, i børnesange og kernesalmer, i rim og remser og diverse lege.

Med udgangspunkt i det lille barns enkle univers vil vi lege og synge sange og salmer, som man kan knytte en leg eller et billede til. Vi vil bruge flittigt af sange og lege, rim og remser fra den danske børnesangskat. Leg og godt samvær er i centrum. Her er muligheden for en tæt stund sammen med sit barn, og legen kan fortsætte, når man kommer hjem.

På dette hold kan man begynde, når man er i vuggestuealderen.

OBS: Har man flere børn i alderen 1-5 år, kan man vælge at gå på enten Salmedans & Rytmehans I 1-3 år (denne side) eller hold II 3-5 år. Undervisningen tilrettelægges primært efter de alderstrin, holdet er stilet imod, men I er velkomne til, at man er flere af sted med forskellige alder.

Der er to årlige forløb med Salmedans & Rytmehans i Risskov Kirke; et efterår og et forår.

Forløbet ledes af musikpædagog Lotte Føns.

Efterår 2017 - tilmelding

• Forløb: mandage 15:15-16:00
  • Første gang er mandag d. 21 august
  • Vi mødes i 12 uger