Retræter og pilgrimsvandringer

Elisabeth Lidell

elisabeth@lidell.dk

www.elisabethlidell.dk

Torsdag 21. december 2017 kl. 17.00 - 21.00: Midvintermesse og vandring v. Elisabeth Lidell
På årets korteste dag mødes vi udenfor sognegården og
tænder faklerne. Efter en kort vandring på kirkegården går vi ind i kirken
og forbereder os på julens mysterium.
Derefter spiser vi sammen i Sognegården og hører hinandens
pilgrimserfaringer fra årets løb.
Pris 100,- kr. Tilmelding inden 15.12. til: elisabeth@lidell.dk

Om retræter og pilgrimsvandringer

Siden årtusindskiftet har Elisabeth Lidell arbejdet på at udvikle pilgrimsvandring som en meningsfuld trospraksis i folkekirken. Det er et pionerarbejde, som glædeligvis har spredt sig i hele landet. I 2006-08 tog hun ulønnet orlov for at arbejde som pilgrimspræst, og i 2009 sagde hun sin sognepræstestilling i Risskov op for at blive ansat som pilgrimspræst i Århus Stift.

Det betyder, at sognene kan trække på hende i forbindelse med undervisning og inspiration om pilgrimsvandringens teologi og praksis. Det kan f.eks. være i form af tilrettelæggelse og gennemførelse af pilgrimsgudstjenester samt pilgrimsvandringer med menighederne, inkl. konfirmander.

Pilgrimsvandringer