Gudstjenester Hospitalskirken

Udflytningen af Det psykiatriske Hospital til Skejby

Udflytningen af Det psykiatriske Hospital til Skejby markeres også i Hospitalskirken. En lang historie afsluttes og vi vil derfor gerne invitere beboere i Risskov og omegn til at markere det sammen med patienterne og os.

Hospitalspræsterne Kirsten Stoklund Larsen og Carsten Clemmensen

Onsdag den 26. september

Kl. 19.00 Åbent hus i Hospitalskirken

Hospitalspræsterne Kirsten Stoklund Larsen og Carsten Clemmensen vil fortælle om kirken, dens historie og om kirkens rolle på det Psykiatriske Hospital i Risskov.

Tirsdag d. 9. oktober

kl. 19:00 Koncert med Musik for sopran, saxofon og orgel

Sidste koncert i de smukke Bindesbøll bygninger - der synges og spilles musik, som passer ind i det fine kirkerum. Medvirkende er Britt Trusbak, sopran, Michael H. Lund, saxofon, og ved orglet sidder Erik Haumann.Ved koncerten, der varer ca. 45 min., opføres musik af bl.a. Bach.
Britt Trusbak og Erik Haumann

Torsdag den 8. november

Kl. 19.00 Afslutningsgudstjeneste

Vi markerer den sidste gudstjeneste i Hospitalskirken, inden hospitalet flytter til Skejby. Biskop Henrik Wigh-Poulsen medvirker sammen med hospitalspræsterne.

Efter gudstjenesten er alle inviteret til en reception i hospitalets Festsal.

Torsdag den 15. november

Kl. 19.00

Koncert med gospelkoret Fællesklang i Hospitalskirken

Det allersidste arrangement i kirken bliver med koret Fællesklang, som hører hjemme i Ungdomskirken på Nørre Allé.  De kommer for sidste gang og fylder kirken med sang og livsglæde, så kom og vær med. Det er sjette gang koret optræder i Hospitalskirken.

Hospitalskirken
v/Psykiatrisk Hospital