Basarkredsen

Inger Sørensen

Else Pedersen

MANGE, MANGE TAK FOR HJÆLPEN

Julebasaren I Risskov Sognegård d. 24/11-2018 blev igen en god basarddag med mange gæster, og et flot overskud på 50.000 kr. som nu er fordelt til mennesker i nød i Syrien (via Danmission) og i Århus (via Kirkens Korshær) samt til det frivillige børne- og ungearbejde i sognet (via FDF/De Grønne piger)

Vi glæder os over resultatet og sender en stor tak til alle jer, der støtter os, og som gennem jeres hjælp gør dette muligt sammen med de mange frivillige kræfter.

Vi vender tilbage næste år, og håber på støtte til Basar 2019.

Glædelig Jul og Godt Nytår

På basarkredsens vegne
Rie Vestergaard

Amerikansk lotteri

Gevinsterne kan afhentes på kirkekontoret i Risskov Sognegård
mand. – fred.: 9.30-12.30, inden 15/12-2018. Derefter tilfalder
gevinsterne basaren.

Følgende numre er udtrukket, men endnu ikke afhentet:

Mørkegrøn serie G: nr. 10-80-90

Lyserød serie J: nr. 1-99-125

Gul serie K:  nr. 1-118

Blå serie C: nr.  15

Orange serie F: nr. 119-157-178

Risskov Kirkes Basarkreds består af en række kvinder, der jævnligt mødes og både hygger sig, synger sammen, hører en fortælling, drikker kaffe og te - og fremstiller smukt håndarbejde til salg ved Risskov Kirkes årlige basar. Overskudet går til humanitært arbejde.

Basarkredsen fungerer som et dejligt mødested, hvor deltagerne har det godt sammen socialt, og en gang om året tager gruppen desuden på sommer-studietur.

Alle er meget velkomne til at kigge ned og se, om det er noget for dem. Eller de er velkomne til at ringe til en af gruppens to kontaktpersoner.

Basarkredsen mødes udvalgte torsdage fra kl. 14.30 til 16, dog ikke i sommerperioden.