Basarkredsen

Inger Sørensen

Else Pedersen

Lørdag 24. november 2018 kl. 10.00 - 14.00: Basar
Den traditionelle Basar i Risskov kirke.
Som altid har de mange flittige frivillige strikket, hæklet, syltet, bagt, lavet dekorationer og julepynt i lange baner, og alt er til salg for absolut rimelige penge.

Risskov Kirkes Basarkreds består af en række kvinder, der jævnligt mødes og både hygger sig, synger sammen, hører en fortælling, drikker kaffe og te - og fremstiller smukt håndarbejde til salg ved Risskov Kirkes årlige basar. Overskudet går til humanitært arbejde.

Basarkredsen fungerer som et dejligt mødested, hvor deltagerne har det godt sammen socialt, og en gang om året tager gruppen desuden på sommer-studietur.

Alle er meget velkomne til at kigge ned og se, om det er noget for dem. Eller de er velkomne til at ringe til en af gruppens to kontaktpersoner.

Basarkredsen mødes udvalgte torsdage fra kl. 14.30 til 16, dog ikke i sommerperioden.