Salmeleg for dig og mig 0-1 år

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Lotte Føns på tel. 2082 0514 eller via mail lotte@fons.dk.

Nyt i 2015: Vi har også Salmedans for alderen 1-3 år og alderen 3-5 år.

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser er godt for en lille baby. Kirkerummet giver i kraft af sin særlige akustik en god ramme for at synge, danse og lytte. Babysalmesang er et tilbud om en nær og nærværende stund med din baby i kirkens rum i hyggeligt samvær med andre.

I det fine kirkerum vil vi synge både nye og gamle salmer samt forskellige børnesange og remser. Vi vil sidde sammen, mødes i dans, lave fagter, bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum, - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

Det er bedst, at din baby er mellem 0 og 8 mdr. ved forløbets begyndelse.

Der er to årlige forløb med babysalmesang i Risskov Kirke; et efterår og et forår.

Det eneste, du skal medbringe til babysalmesang er din baby og en dyne/tæppe, I kan sidde/ligge på.

Forløbet ledes af musikpædagog Lotte Føns.

Efterår 2017 - tilmelding

• Forløbet: Mandage 10.00-10.45 og 11.15-12.00. Holdene inddeles efter de tilmeldte børns alder, og du får besked om hold og eksakt tidspunkt kort inden forløbets begyndelse.
  • Første gang Mandag 21. August 2017
  • Vi mødes i 12 uger
  • Tilmelding: Åben
  • Pris: 200 kr. for hele perioden.
  • Beløbet bedes indbetalt på konto: 2251-4384 514 192. I modtagerfeltet bedes anført: ”A -” samt den tilmeldte voksnes fornavn samt tilmeldte babys fødselsdato.