Salmeleg for dig og mig 0-1 år

Yderligere spørgsmål kan besvares ved at kontakte Lotte Føns på tel. 2082 0514 eller via mail lotte@fons.dk.

Vi har også Salmedans for alderen 1-3 år og alderen 3-5 år.

Musik, sang, rytmik, bevægelse - brug af alle sanser er godt for en lille baby. Kirkerummet giver i kraft af sin særlige akustik en god ramme for at synge, danse og lytte. Babysalmesang er et tilbud om en nær og nærværende stund med din baby i kirkens rum i hyggeligt samvær med andre.

Vi vil sidde sammen, mødes i dans, lave fagter, bruge rekvisitter og gå på opdagelse i kirkens rum, - kun fantasien sætter grænser - mens vi leger, synger og lytter til musik.

Det er bedst, at din baby er mellem 0 og 8 mdr. ved forløbets begyndelse.

Der begynder hvert år nye forløb i uge 5 og 34. Man kan melde sig undervejs, men det anbefales at være med fra start, hvis muligt. Forløbene har hver 12 mødegange.

Det eneste, du skal medbringe til babysalmesang er din baby og en dyne/tæppe, I kan sidde/ligge på.

Forløbet ledes af musikpædagog Lotte Føns.

Efterår 2018 - Lukket for tilmelding

• Forløbet: Mandage 9.30-10.15 og 10.45-11.30. Holdene inddeles efter de tilmeldte børns alder, og du får besked om hold og eksakt tidspunkt kort inden forløbets begyndelse.
  • Første gang Mandag 20. august 2018
  • Vi mødes i 12 uger - Til og med d. 12. november
  • Tilmelding: LUKKET
  • Pris: 200 kr. for hele perioden.
  • Beløbet bedes indbetalt på konto: 6192-0012984073. I modtagerfeltet bedes anført: ”A -” samt den tilmeldte voksnes fornavn samt tilmeldte babys fødselsdato.