Forfatter- og musikgudstjenester

Sognepræst
Hanne Marie Houkjær
E-mail: hmho@km.dk

Fra musikgudstjenesten med "Vektral".

Ønsker du at modtage Risskov Kirkes nyhedsbrev med nyt om forfatter- og musikgudstjenester samt andre arrangementer - direkte på din email? Så tilmeld dig her.

Risskov Kirke har et spændende koncept med musik- og forfattergudstjenester. Den traditionelle højmesse kombineres med et nyt udtryk i form af en forfatter, der deltager i prædiken, eller en indbudt musikant, der byder ind med nye typer musik til gudstjenesten.

Tidligere forfatter- og musikgudstjenester har været velbesøgte. Her er et uddrag fra tidligere afholdte arrangementer

Marie Malmø Musikgudstjeneste den århusianske sangerinde der debuterede i 2017 med albummet "We come from the stars"  Sep 2018
Cohen i kirken

Et besøg i digteren Leonard Cohens univers med Karsten Holm og Cohen Trioen

Mar

Who Killed Bambi

Musikgudstjeneste med strygergruppen "Who killed Bambi" fra Det Jyske Musikkonservatorium, der
tidligere har begøgt Risskov Kirke.

Lisbeth Smedegaard Andersen

Forfattergudstjeneste med tidligere præst i Risskov Kirke, Lisbeth Smedegaard.

Mar

Indtryk fra tidligere forfatter- og musikgudstjenester

Musikgudstjeneste med vektral: Elektronisk musik og visuals.

Vektral

Musikgudstjeneste med Per Vers: