Særlige gudstjenester

Muligheder for lørdagsdåb:

Vejlby, Risskov, Ellevang og Skelager kirker arbejder fra 2018
sammen om muligheden for dåb en lørdag hver måned i en
af de fire kirker.

Generelt gælder at man skal bo i et af sognene eller
have anden tilknytning.

Der er planlagt dåbsgudstjenester følgende datoer:

d. 10. november: Ellevang
d. 1. december: Risskov

d. 12. januar : Skelager
d. 9. februar : Vejlby
d. 2. marts: Risskov
d. 13. april: Ellevang
d. 27. april: Risskov
d. 15. juni Risskov
d. 31. august Risskov

Hvis I ønsker jeres barn døbt ved en af disse gudstjenester
skal I kontakt kirkekontoret ved den kirke, hvor dåben
skal foretages:

Risskov Kirke: 86 17 99 33 / risskov.sogn@km.dk

Vejlby Kirke: 86 21 44 01 / vejlby.sognaarhus@KM.DK

Ellevang Kirke: 86 21 28 09 / ellevang.sogn@km.dk

Skelager Kirke: 86 78 51 32 / skelager.sogn@km.dk

Risskov kirke afholder en række særlige gudstjenester udover den traditionelle højmesse. Datoerne for disse gudstjenester kan ses her på siden.

Dåbs- og familiegudstjenesterne ligger på udvalgte lørdage kl. 11.00, og er en mulighed for dåb i en gudstjeneste der er lidt mindre formel. Vi samarbejder med nabokikrkerne om at tilbyde dåb om lørdagen en gang om måneden. Dato/sted i kolonnen til venstre.

Himmellyd & Ganefryd holder skiftedag i efteråret 2018. De vil fremover finde sted om torsdagen. Find de enkelte dage i kalenderen.

Konceptet er uforandret: Vi holder en kort børnevenlig gudstjeneste, hvorefter vi går over i sogngården og spiser sammen. Det koster ikke noget og det kræver ikke tilmelding.

KALENDER :

Torsdag 24. januar 2019 kl. 17.00: Himmellyd og Ganefryd v. Karen Margrethe Trolle Viholm
Denne gang handler Himmellyd & Ganefryd om VILDSKAB. Nogle dage, så råber vi, skriger og hopper skørt. Er vilde og svære at få til at sidde stille. Som Ronja Røverdatter, der løber i skoven og skriger sit øredøvende forårsskrig bare fordi, hun ikke kan lade være. Andre dage er vi rolige og stille og slet ikke
vilde. Og andre gange er vi lige dér midt i mellem.